Societat

Un home agredeix el seu veí amb una destral a l'Arbolí

La víctima és traslladada en estat molt greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

L'incident té lloc aquest matí en ple carrer

Un veí de l'Arbolí (Baix Camp) de 79 anys ha resultat ferit molt greu per les ferides provocades per un altre home que l'ha atacat amb una destral. Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte agressor, de 46 anys, per temptativa d'homicidi.

L'incident ha passat poc abans de les onze del matí d'aquest divendres en ple carrer. Dos excursionistes han estat les primeres persones en donar l'alarma en veure que dos homes s'estaven barallant amb una destral al mig del carrer. Ràpidament s'han adreçat al refugi d'Arbolí, a tocar de l'Ajuntament, i quan han tornat al carrer Sant Pau, la víctima ja jeia malferida a terra.

Segons ha pogut saber l'ACN, el presumpte agressor hauria donat cops de destral al cap i a l'esquena a la víctima, que ha estat traslladada en helicòpter en estat molt greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'agressor és un home de 46 anys que vivia amb els seus pares. Feia poc temps que s'havia separat de la dona, segons han explicat fonts veïnals. Després del succés, s'hauria tancat a casa.

La víctima, Josep, de 79 anys, viu amb la seva dona a la casa adjacent a la de l'agressor. Es tracta d'una persona molt coneguda al poble ja que, fins a finals del 2014, regentava el restaurant Pigot. Actualment, estava jubilat.

Els fets han commocionat als veïns de l'Arboli, un petit poble de poc més d'un centenar d'habitants molt freqüentat per escaladors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia