Societat

L'empresari jubilat de Bellpuig que va matar el seu gendre passarà divendres a disposició judicial

L'home de 84 anys està detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cervera després que ahir disparés al marit de la seva filla, de 60 anys

L'empresari jubilat de Bellpuig (Urgell) de 84 anys que ahir va disparar i matar amb una pistola el seu gendre, de 60, passarà demà divendres a disposició del jutge als jutjats de Cervera, segons fonts policials. Els fets van tenir lloc a les instal·lacions que de la fàbrica que havia regentat durant anys, Pretensats Gabernet, i que ara estava al càrrec de la seva filla i el seu gendre però sense activitat laboral des de feia més d'un any i mig a causa de la crisi. Va ser el mateix detingut qui va avisar a la policia del que havia fet i després de personar-se al lloc se'l van endur arrestat acusat d'un presumpte delicte d'homicidi. Els serveis d'emergència també s'hi van presentar però no van poder fer res per salvar la vida de la víctima a qui se li està practicant l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Lleida.

Els fets van tenir lloc passades les onze del matí d'ahir dimecres a Bellpuig després que víctima i homicida discutissin acaloradament. El sogre va acabar amb la vida del gendre després de disparar-lo amb una pistola antiga que tenia. Els equips d'investigació dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas i a banda de recollir proves al lloc del crim han pres declaració al detingut. Demà divendres ja haurà passat el termini legal per ser retingut en dependències policial i per tal que l'home passi a disposició judicial. Serà llavors quan es determinarà si entra a presó.

El crim va causar ahir dijous una forta commoció a Bellpuig, on segons l'alcalde, Salvador Bonjoch, víctima i homicida formen part d'una família molt coneguda i “normal'' de la població. La víctima era originària del Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell) tot i que feia anys que estava casat a Bellpuig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia