Societat

El veí de Bellpuig acusat de matar el seu gendre li va disparar com a mínim tres trets, un d'ells al clatell

Ja ha arribat, puntual a les 10 del matí per declarar al Jutjat de Cervera

El veí de Bellpuig de 84 anys que aquest dimecres va matar presumptament el seu gendre, de 60, li va disparar com a mínim tres trets amb una pistola antiga, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. Un dels trets va impactar-li al clatell i els altres al cos. El detingut ha arribat acompanyat pels Mossos d'Esquadra aquest divendres, puntual, a les 10 del matí als jutjats de Cervera, on haurà de declarar per aquests fets. Ja és amb ell també la seva advocada, Andrea Lombana, del Despatx Moragues, que ahir dijous va explicar que el seu client pateix alguna patologia psiquiàtrica que no se li ha diagnosticat fins al moment i que anava sempre armat perquè creia que el perseguien. Lombana també va explicar que l'acusat no ha arribat a reconèixer davant de la policia que ell sigui l'autor del crim sinó que l'únic que va fer va ser trucar al 112 per “donar l'alerta i es va quedar al lloc dels fets''.

Lombana va explicar que ahir dijous ja es van fer les diligències policials respectives després del crim a la fàbrica de Pretensats Gabernet, amb el registre al domicili i el vehicle del detingut, el veí de Bellpuig (Urgell), de 84 anys que va disparar com a mínim tres trets contra el seu gendre, de 60 anys. La lletrada va assegurar que, per la conversa que va mantenir amb el seu client i les explicacions que donava als mossos, es desprèn que “alguna cosa no va bé al seu cap''. És per aquest motiu que la defensa està ara a l'espera aquest divendres als jutjats de Cervera el vegi un forense i es pugui fer un primer diagnòstic d'aquesta simptomatologia que creu que té i que no està ni ha estat mai tractada.

L'advocada va afegir que el seu client es va limitar a explicar durant els registres tota aquesta “problemàtica'' de les persecucions que deia que patia i que feien que estigués “espantat'' fins al punt d'anar armat amb la pistola del calibre 22 amb què suposadament va cometre el crim. Així mateix, va dir que l'home els va dir que li estaven fent “boicot'' i que “l'enverinaven posant-li coses al menjar''.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia