Societat

El moviment veïnal de l'N-340 s'estén

Una cinquantena d'ajuntaments del País Valencià aproven mocions de suport

Tot i l'enèsim anunci de la ministra de Foment, Ana Pastor, que hi haurà aviat bonificacions a l'autopista per treure el trànsit pesant de l'N-340, el moviment veïnal manté ferma la lluita. Han complert 35 setmanes de talls, per l'alliberament de l'AP-7 com a única solució per posar fi a l'accidentalitat i el col·lapse de la carretera. Mentrestant, es continuen sumant víctimes, ja que hi ha hagut tres morts aquesta setmana, un a Roda de Berà (Tarragonès), un a Vallirana (Baix Llobregat) i un a Vila-real (Plana Baixa). Amb la col·laboració de les federacions de veïns valencianes, el moviment per una AP-7 gratuïta ha aconseguit que una cinquantena d'ajuntaments del País Valencià hagin aprovat mocions per l'alliberament de l'autopista als trams on no hi ha via ràpida alternativa i per la no-renovació de la concessió de l'AP-7 el 2019.

Després de continuar sumant víctimes mortals a la carretera N-340, tant a Catalunya com al País Valencià, el moviment veïnal ha insistit a demanar celeritat en les decisions polítiques per remeiar la situació. “Això és una vergonya i cal emprendre una solució. Nosaltres fem la feina que hem de fer”, ha insistit el portaveu de la plataforma per una AP-7 gratuïta, Llorenç Navarro. “Ho veuen tots els professionals menys els polítics”, hi ha afegit.

L'ofensiva veïnal presenta el seu audiovisual de conscienciació en molts municipis i s'ofereix als ajuntaments que hi col·laboren perquè es pugui fer difusió a les escoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia