Societat

Un incendi prop de Llançà obliga a interrompre el trànsit ferroviari 

El fort vent que bufa dificulta les tasques de control i extinció del foc

Un incendi forestal declarat prop de l'estació de tren de Llançà (Alt Empordà) ha obligat a interrompre el trànsit ferroviari en un tram de l'R11 de Rodalies per facilitar les tasques d'extinció, en les quals participen una desena de vehicles dels Bombers de la Generalitat. El foc s'ha iniciat poc després de les 13 hores en una barraca situada a només uns 50 metres de l'estació de tren de Llançà.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, la proximitat de l'incendi de la via ferroviària ha fet necessari interrompre la circulació entre Sant Miquel de Fluvià i Portbou a petició del cos de bombers. A més, els Mossos d'Esquadra han desallotjat de manera preventiva les persones que es trobaven a la zona d'horts i camps pròxims al lloc on s'ha iniciat el foc. 

El fort vent que bufa dificulta les tasques de control i extinció del foc, que afecta una zona de vegetació coneguda com a Bassa d'en Joanet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia