Societat

Quinzena edició d' Identi'CAT

De l'1 al 5 de juny la 'Trobada de la Catalanitat a Catalunya Nord' tindrà lloc any a Bao i Pesillà

Des del 2002, creat per l'associació Aire Nou de Bao, però posteriorment també amb participació d'altres pobles veïns del Riberal, Identi'CAT té com objectiu promoure la cultura i la llengua catalana presentant programes de qualitat amb artistes de Catalunya Nord com també de tots els Països catalans o d' Occitània.La programació sempre ha estat eclèctica, amb tot tipus d'animacions, sardanes, castells, correfocs, bastoners, gegants, pastorets, falcons, exposicions, jocs tradicionals, teatre, literatura, debats, balls tradicionals i concerts.

Enguany, el programa arrenca dimecres 1er de juny amb un concert de cant coral a la capella Sant Sadurní de Pesillà, continua encara a Pesillà el dijous 2 amb teatre al centre cultural i, a partir de divendres, proposa a Bao (la Vilbau), exposicions, concerts i ball. Dissabte a la tarda serà dedicat a activitats infantils, cercavila, ball, sardanes, correfoc i concerts a la nit. El diumenge al matí, després d'un esmorzar popular a la plaça, cercavila amb vàries colles geganteres per acabar a les 11h amb una actuació castellera amb els amfitrions, els Castellers del Riberal i les dues colles convidades, Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i als Pallagos del Conflent.

Totes les animacions del festival són gratuïtes.

Programa

Dimecres 1 de juny 20:30h - Capella St Sadurni´ de Pesillà : Nit de cant coral

Dijous 2 de juny 20:30h Centre Cultural de Pesillà Teatre La frescor de les nits

Divendres 3 de juny a la Vilbau: 19h Exposició al torn del Canigó, 20h concert Canalla go to Canigó amb Raph Dumas i la mainada d'Arrels.. 22h Ball tradicional

Dissabte 4 de juny : 15h trobada de colles de diables infantil al Fogar 15:30h cercavila , 16h enceses i balls a la Plac¸a del Fort, 17h Ballada de sardanes a la Plaça del Fort, 21h Concert amb Joco Duo , 22:30h Correfoc amb Diables d'Alforja, de l'Albera, del Riberal. 23:30hConcert amb els Berros de la Cort.

Diumenge 5 de juny

9h esmorzar popular plaça de l'Església, ,10h cercavila amb Gegants de Taltahull, Gegants de la Bisbal, Gegants d'Argelers, Gegantons de Toluges, colles castelleres, grallers i percussions. 11h actuació castellera amb Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, Pallagos del Conflent i Castellers del Riberal



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia