Societat

Una persona mor quan practicava barranquisme a la zona de Gurp

Els acompanyants de la víctima queden atrapats i un equip d'emergències treballa per rescatar-los

L'alcalde de Talarn apunta que la tempesta d'aquesta tarda pot provocat el creixement del cabal del barranc

Una noia ha mort ofegada aquest dissabte a la tarda quan practicava barranquisme amb un grup indeterminat de persones a la zona de Gurp, al municipi de Ta larn, al Pallars Jussà.

L'accident s'hauria produït per una crescuda sobtada del cabdal. Els acompanyants de la víctima mortal han quedat atrapats i els equips d'emergència que s'han desplaçat a la zona treballen per rescatar-los.

Fins ara els equips d'emergències han rescatat fins a sis persones, algunes de les quals estan sent ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets per casos d'hipotèrmia.

El company de la víctima mortal, que encara no ha estat identificada, ha estat traslladada a l'hospital de Tremp a causa d'una crisi nerviosa.

Els bombers han rebut l'avís poc abans de tres quarts de quatre de la tarda i han desplaçat fins al lloc dels fets l'helicòpter amb la unitat de rescats de muntanya.

També participen en el rescat tres dotacions terrestres dels bombers, un altre helicòpter del SEM i tres ambulàncies, a banda de diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

L'alcalde de Talarn, Lluís Oliva, ha explicat que a partir de dos quarts de tres de la tarda ha caigut una forta tempesta que pot haver provocat la crescuda sobtada del nivell de l'aigua, informa l'ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia