Societat

Medi ambient

Un incendi forestal crema 1,3 hectàrees a Olesa de Bonesvalls

El foc s'ha declarat en una zona de difícil accés a tocar del Puig de la Mola, dins el Parc Natural del Garraf

Un petit incendi forestal ha cremat unes 1,3 hectàrees de vegetació i pi blanc a Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc es va rebre a les 23.10 hores d'aquest divendres en una zona de difícil accés a tocar del Puig de la Mola, dins el Parc Natural del Garraf.

Paral·lelament, un altre focus de l'incendi s'havia localitzat a Can Morgades, a prop del quilòmetre 18 de la BV-2411 que connecta amb Begues. Nou dotacions terrestres dels Bombers -amb l'ajuda d'efectius de les ADF locals- han treballat durant tota la nit en les tasques d'extinció de les flames, que no han obligat a fer desallotjaments.

Amb l'arribada del dia, s'han mantingut 5 dotacions terrestres dels Bombers per acabar de remullar el perímetre de l'incendi i extingir-lo totalment. Els Agents Rurals han xifrat en 1,3 hectàrees les calcinades i ara investiguen la causa del foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia