Societat

medi ambient

accident

Un bomber mort i tres ferits greus a la Catalunya Nord

Un dels bombers ferits és el germà de la víctima de l'accident i anava en el mateix vehicle

Els bombers del Riberal rossellonès es desplaçaven cap a la Salanca per participar a l'extinció d'un foc a Torrelles

Un camió de bombers de Pesillà de la Ribera va tenir un accident ahir al vespre quan es dirigia a Torrelles, a la Salanca, per participar a l'extinció d'un incendi vora la platja. L'accident va tenir lloc al terme municipal de Bao, al Riberal rossellonès.

En l'accident va perdre la vida un dels quatre ocupants del vehicle i tres altres van resultar greument ferits. La víctima tenia quaranta anys i era bomber professional, membre d'una família “particularment compromesa amb els bombers” segons el coronel ean-Pierre Salles-Mazou, le directeur du SDIS66, organisme que coordina els serveis de bombers de la Catalunya Nord.

Els altres tres bombers del vehicle accidentat es troben ingressats a l'hospital de Perpinyà “en urgència absoluta” i un dels ferits és germà del bomber mort.

L'incendi d'ahir a Torrelles va provocar el desallotjament de més de tres mil persones dels càmpings de vora la platja. Malgrat la forta tramuntana només va cremar vegetació costanera abans de ser controlat a la fi de la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia