Administracions

Premi a l'Ajuntament de Figueres per la videoacta

L'Ajuntament de Figueres va rebre el premi a la institució pionera en la solució videoacta en el núvol en el congrés LocalTIC de Cunit, que es va celebrar fa unes setmanes. La distinció suposa un reconeixement a la innovació per la instal·lació d'un programa de gravació i retransmissió de plens que, segons ha fet saber el mateix Ajuntament, es posarà en marxa el mes de juny.

Es tracta d'un sistema que permet enregistrar i retransmetre les sessions plenàries amb la particularitat que els secretaris municipals poden certificar i validar el vídeo, i vincular-lo a l'acta del ple, la qual cosa genera automàticament una videoacta que pot ser consultada per tots els ciutadans al web municipal. A més, el programa ofereix el control de presència dels regidors, el posicionament automàtic de les càmeres segons el regidor que intervingui en cada moment, i la catalogació, transcripció, arxivament digital, publicació i accés a tota la informació a través del web de l'Ajuntament de Figueres. Les càmeres fixes ja fa uns mesos que estan instal·lades a la sala de plens.

El II Congrés Local de Tecnologies de la Informació i Comunicació ha reconegut un total de tretze iniciatives de tot Catalunya de l'àmbit de la innovació tecnològica aplicada, les tecnologies de la informació i la comunicació al servei del món públic i de l'oci tecnològic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona