Administracions

Ullà aposta el 2018 pel pla de barris

El pressupost també té en compte reparar camins, el clavegueram, les festes populars i les entitats

L’Ajuntament d’Ullà ha previst invertir el 2018 en el pla de barris, la reparació de camins, el clavegueram i el cementiri, segons es desprèn del pressupost que ha aprovat. El pressupost, que puja a 1.310.000 euros, destinarà 240.000 euros a inversions. A més, es dota d’una partida de 733.000 euros per cobrir les despeses de béns corrents i serveis i, tal com s’ha anat fent al llarg del mandat, s’opta per congelar impostos i taxes.

L’alcalde, el socialista Josep López, destaca la importància d’apostar pel pla de barris, que aquest exercici se centrarà en el barri de la Roqueta. “És un pressupost realista, que el que intenta és donar sortida a les demandes i necessitats dels veïns”, destaca López.

Atenció a les entitats

A part de les inversions reals, el pressupost inclou una partida econòmica de 733.000 euros per cobrir despeses de béns corrents i serveis. També s’aposta per festes populars, amb 55.000 euros; els ajuts a l’AMPA Puig Rodó i a les entitats locals, amb 7.000 euros, i les activitats culturals. El pressupost preveu uns ingressos semblants als del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia