Administracions

Un habitatge per a temes socials, a Torroella

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la reforma d’un habitatge de titularitat municipal situat al carrer Hospital, que es destinarà a atendre casos d’emergència habitacional.

S’adreçarà a persones o famílies vulnerables que estan en situació de risc per absència d’habitatge o de les condicions mínimes que asseguren una vida digna. El nou recurs municipal es destinarà a persones que han perdut la llar i que necessiten allotjament urgent de manera temporal, per poder-los garantir el dret a l’habitatge. Es tracta, doncs, d’un habitatge per a l’estada transitòria. Funcionarà de manera complementària al pis social cedit per la Generalitat, que gestiona l’Ajuntament, destinat a atendre altres tipus de necessitats, no relacionades amb l’emergència habitacional.

L’adequació de l’immoble, que estarà operatiu aquesta primavera, ha tingut un cost d’uns 54.000 euros, i l’Ajuntament ha rebut dues subvencions de la Diputació de Girona: 2.889 euros per a la redacció del projecte i 4.394 per al mobiliari.

L’habitatge està estructurat en planta baixa i pis, té prop de 68 metres quadrats útils, i disposa de 2 habitacions dobles, rentador, bany, servei, i una cuina-menjador-sala d’estar. L’execució del projecte s’ha coordinat des de les àrees d’Habitatge i d’Acció Social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona