Joel Joan veu en les consultes un primer pas perquè Catalunya sigui independent en «cinc o deu anys»

L'actor va ser un dels participants en l'acte central de Palamós i Sant Joan

Joel Joan va ressaltar l'efecte que poden suposar les consultes, ja que «internacionalitzen el nostre conflicte», i va recordar que el dret a decidir «ni es demana ni es pidola, només s'exerceix el dret a la llibertat». En aquesta línia, va posar de relleu la importància de les consultes com a un pas previ a la independència i va augurar que el pas definitiu es podrà fer «en cinc o deu anys».

En l'acte central de la consulta sobre la independència que organitza Palamós i Sant Joan per l'Autodeterminació pel dia 28 de febrer també hi van intervenir la dirigent sindical d'UGT, Dolors Bassa, Miquel Strubell, de Sobirania i Progrés, el poeta i escriptor Josepmiquel Servià, el documentalista Antoni Martí, l'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, i Víctor Terradellas, de Plataforma per la Sobirania. En les seves intervencions van coincidir en el dret que té Catalunya de decidir el seu futur, així com que «per Catalunya l'únic camí per mantenir la dignitat és la independència». L'acte es va tancar amb l'actuació dels grallers i la cantada d'Els segadors. La plataforma organitzadora va fer una crida a la participació el diumenge que ve, on hi haurà urnes a l'Espai del Barri, a Palamós, i al local social El Caliu, a Sant Joan. Ahir es van anar recollint vots anticipats entre els assistents a l'acte central de campanya a La Gorga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona