Administracions

L’alcalde de Figueres reclama més mitjans

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, va aprofitar ahir la visita a la ciutat de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, per reclamar més mitjans per a la capital de l’Alt Empordà. Un dels temes que Masquef va posar sobre la taula en la trobada és que l’Estat autoritzi de manera urgent l’ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana “per poder donar resposta a les necessitats reals de la ciutat”.

L’alcalde també ha plantejat la dotació de més recursos judicials. Aquestes mesures, segons Masquef, han de contribuir, en coordinació amb els departaments d’Interior i Justícia de la Generalitat, a erradicar el conreu de marihuana i el tràfic de drogues a la zona oest de la ciutat, una problemàtica que s’arrossega des de fa anys a Figueres. Masquef argumenta les seves peticions amb la necessitat que les administracions sumin esforços per posar fi a un fenomen que qualifica de “xacra intolerable” i que, a banda del component delictiu que significa, provoca els continus talls de llum que aquest cap de setmana passat van portar els veïns a manifestar-se. Finalment l’edil també ha exposat la necessitat d’una reivindicació històrica com és el cobriment de la via del tren. La delegada del govern va visitar el Museu Dalí i es va tractar del pròxim inici de les obres de rehabilitació de la casa natal del pintor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona