Administracions

Bescanó augmenta l’espai de biblioteca

S’ha llogat el local annex, on s’instal·larà la zona de bibliojocs per als menuts

Estarà a punt a finals de mes

La biblioteca Josep Fontbernat i Verdaguer de Bescanó guanyarà “més espai, comoditat i ampliarà la part de biblioteca infantil”, segons va destacar l’alcalde del municipi, Pere Lluís Garcia, després que el consistori hagi llogat el local annex, una antiga escola d’idiomes. En aquest nou espai de lloguer s’hi han fet reformes per adequar-lo com a servei de bibliojocs. Per l’alcalde, es tracta d’un espai destinat a fer activitats per als més menuts amb llibres, jocs i joguines, que “ha esdevingut una necessitat per a moltes famílies del poble”.

Entrada independent

D’aquesta manera, la biblioteca infantil se situarà en aquest espai nou amb una entrada independent perquè no interfereixi en l’ambient de treball de la biblioteca. Amb el nou espai es guanyarà també llum natural.

Segons va explicar l’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, només falta fer-hi el trasllat, “que segurament es farà la setmana vinent”; així, està previst que el servei de bibliojocs nou estigui a punt a finals de mes.

L’Ajuntament de Bescanó ha destinat una partida de 10.000 euros per a la remodelació de la biblioteca. L’alcalde va assenyalar que falta fer les obres d’ampliació de la sala de biblioteca per a adults. L’objectiu és millorar l’espai, tant per a la lectura com per treballar amb els ordinadors. S’aprofitarà la remodelació de la biblioteca per adaptar tota la il·luminació actual a tecnologia LED, més eficient, menys costosa i més respectuosa amb el medi ambient. L’alcalde va assenyalar que la nova biblioteca estarà llesta a la primavera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona