Administracions

Palamós vol obrir el carrer Vincke durant el mercat

Tot i que es partirà el mercat setmanal, es milloraria la mobilitat arran del tancament de l’avinguda de Catalunya

L’equip de govern de Palamós, d’ERC i CiU, està valorant la possibilitat d’obrir al trànsit rodat l’ampliació del carrer Enric Vincke, un cop acabin les obres d’urbanització del perllongament d’aquest vial. L’objectiu, segons l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, és facilitar la mobilitat a la població durant el dimarts, quan la principal artèria de la població, l’avinguda de Catalunya, es talla amb motiu del mercat setmanal. Segons Puig, aquesta mesura, tot i i ser conscient que es partiria el mercat, permetria que el trànsit rodat pogués travessar el mercat per Enric Vincke, i es donaria així una alternativa més a la circulació. Aquesta solució facilitaria, doncs, descarregar de trànsit l’eix que formen les avingudes de la Llibertat, del President Companys i de l’Onze de Setembre, molt saturat pel tancament de l’avinguda de Catalunya. El mercat setmanal dels dimarts es va traslladar a l’avinguda de Catalunya l’any 1990, quan la urbanització d’aquest espai encara era molt incipient, després d’haver estat un bona bona pila d’anys al passeig del Mar.

Amb l’ampliació del carrer Enric Vincke, Palamós afronta el desenvolupament urbanístic més important dels darrers trenta anys amb les obres d’urbanització del camí de la Font, al sector del Pla d’en Nau. Aquesta operació, en plena fase d’execució, comporta perllongar el carrer Enric Vincke fins a l’altura de Sant Joan de Palamós. L’anterior gran desplegament urbanístic del municipi va ser el de l’avinguda Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona