Administracions

Nova vialitat a la zona centre de Palamós

L’objectiu és prioritzar els vianants i potenciar el comerç del barri vell

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa la nova regulació del trànsit al carrer Dídac Garrell, un dels vials d’accés al barri vell i a una gran zona comercial. En diferents horaris en funció del dia de la setmana, el carrer es tancarà per prioritzar l’espai per a vianants i potenciar l’eix comercial del barri vell de Palamós i el seu entorn. El sistema de tancament és una pilona automàtica, de manera que es pugui obrir per al pas del transport públic, vehicles d’emergències o veïns que tinguin garatge en l’àmbit de restricció del trànsit. L’activació de tot el sistema es farà a partir de les cinc de la tarda. Des d’aquesta hora i fins a les nou del vespre, el carrer de Dídac Garrell serà espai de vianants, tret de les excepcions esmentades. La mesura de regulació del trànsit inclou també la plaça dels Arbres i el tram del carrer Cervantes entre Dídac Garrell i Josep Fàbrega i Pou. Aquesta mesura no afectarà en cap cas els serveis d’emergència, el transport públic o els veïns que tinguin garatge dins l’àmbit, que disposaran d’un comandament que els facilitarà l’Ajuntament i que els permetrà abaixar la pilona per accedir al carrer de Dídac Garrell i des d’allà al seu aparcament.

El projecte d’instal·lació del sistema de regulació de l’accés de vehicles també ha inclòs la ubicació d’una càmera que s’ha situat a la cruïlla del carrer de Dídac Garrell amb l’avinguda de l’Onze de Setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona