Administracions

Amplien la sala de fitnes de la piscina coberta de Salt

El gimnàs no pot cobrir la demanda d’usuaris que té actualment

Es vol començar les obres a l’estiu

El ple de Salt va aprovar ahir el projecte d’ampliació de la sala de fitnes que ofereix la piscina coberta municipal , que gestiona la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Les instal·lacions esportives ofereixen aquest servei, en una sala de 230 metres quadrats, que actualment no pot cobrir tota la demanda, segons va explicar l’alcalde de Salt, Jordi Viñas. La UFEC va demanar a l’Ajuntament ampliar aquest espai, ja que es tracta d’un equipament municipal. El cost de les obres l’assumirà la UFEC i l’Ajuntament “ha vetllat perquè a nivell contractual el crèdit demanat per fer l’obra no excedís el permís del conveni”, va explicar Viñas. Segons la proposta aprovada en el ple, l’empresa ha negociat amb el banc una ampliació de crèdit de 300.000 euros en un termini de quinze anys. L’alcalde de Salt va aclarir que l’ampliació del gimnàs es portava al ple de juliol per “accelerar-la”, ja que es vol començar les obres com més aviat millor, durant els mesos d’estiu, per començar el setembre amb la sala nova.

Fa quinze anys que la UFEC gestiona el gimnàs i la piscina coberta municipal de Salt.La portaveu d’IpS-Cup a Salt,Cris Sibina, va argumentar el vot favorable del seu grup per la “necessitat d’aquesta ampliació per donar un servei òptim a tots els usuaris”. Sibina va voler posar sobre la taula “el perill de fer concessions a llarg termini”: “S’hipoteca l’Ajuntament, que està “lligat de mans i peus per gestionar aquests serveis”, va explicar.

En el torn de precs i preguntes, des del PSC es va demanar si es preveu la pavimentació de l’entrada a la C-65. L’alcalde va explicar que són “conscients de la deficiència de l’asfaltatge” i que la voluntat de l’equip de govern és arranjar-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona