Administracions

Recullen 110 propostes per al pressupost participatiu cristinenc

L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha rebut 110 propostes en el procés dels pressupostos participatius per a l’exercici 2020. De tot el conjunt, 67 han estat presentades per internet i la resta, 43, físicament amb una butlleta. Les més demandades han estat, de més a menys importants, la climatització del pavelló, parcs tancats d’esbarjo per a gossos, l’asfaltatge de diversos carrers del municipi i l’ampliació de voreres al centre del poble.

El procés participatiu, que es reformula respecte a les últimes edicions, disposarà d’una partida econòmica de 45.000 euros als quals aspiraran més demandes que l’any passat, quan se’n van recollir 81. “Estem molt contents de com ha anat la participació”, ha manifestat el segon tinent d’alcalde i regidor delegat de Participació Ciutadana, Jaume Quintana, que creu que guanyen “agilitat”.

Un cop acabat el termini de recollida de propostes, que han estat individuals, en grup i com a entitats, ara una comissió valorarà si són d’interès públic, de competència local i no estan previstes. Després, en una jornada participativa oberta a tothom decidiran quines, entre deu i dotze, passen a la fase final del procés participatiu. Finalment, entre els mesos d’abril i maig, tindrà lloc la votació per determinar quines s’inclouen en el pressupost, d’acord amb la partida econòmica reservada al respecte. La votació, oberta als majors de 16 anys empadronats al municipi, serà per internet i es podran seleccionar un màxim de tres propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona