Administracions

Deltebre viu un ple maratonià en què el govern d'ERC tomba 27 mocions

La situació a l'Ajuntament de Deltebre voreja «el surrealisme», en paraules del portaveu del principal grup de l'oposició, Lluís Soler (CiU). L'últim ple, que es va celebrar dijous, va durar cinc hores i mitja –de les 7 de la tarda a dos quarts d'una de la nit–. Els grups de l'oposició van presentar 27 mocions, algunes de les quals conjuntes, i el govern local les va tombar totes per diversos motius. «En aquest ple s'ha demostrat una vegada més que l'oposició no té estratègia política o, més ben dit, l'única estratègia és la del desgast», va manifestar l'alcalde, Gervasi Aspa, que va acusar als grups de l'oposició de «voler perpetuar la incultura política». «Els sap greu que al poble s'estiguen fent coses i l'únic que fan es denunciar bajanades com que hi ha clots al carrer», va ironitzar Aspa.

Per la seua banda, Soler, va qualificar l'actitud de l'alcalde d'«arbitrària i despòtica», i va lamentar que només deixés parlar a un dels grups de l'oposició a l'hora de defensar les mocions que havien presentat conjuntament. Entre les mocions, Soler va destacar la que demanaven la rebaixa del 15% dels sous dels polítics o una altra sobre la deixadesa de la urbanització Riumar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona