Administracions

La biblioteca de l’Estartit, a principi de l’any vinent

La previsió és que en pocs mesos s’acabaran els treballs d’adequació

Les obres de la nova biblioteca de l’Estartit estaran enllestides a començament de l’any vinent, un cop han començat els treballs de la darrera fase, que corresponen a l’adequació de la planta (510.248,80 euros) i al subministrament i col·locació del mobiliari necessari (62.920 euros).

El nou equipament estarà situat a la primera planta de l’edifici, on hi ha l’escola bressol Mar i Cel; ocuparà un ampli espai en forma de L oberta, d’uns 450 m², distribuïts en diferents àmbits.

Com a fet singular, cal remarcar que custodiarà el fons històric i les col·leccions del periodista, músic i beatlemaníac Josep Maria Francino. Es tracta d’una col·lecció única, segurament de les més importants i extenses del país, que inclou material sonor, llibres, revistes, diaris, entrades, vídeos i fotografies recopilades al llarg dels anys. Tothom que ho desitgi el podrà consultar.

La regidora de Cultura, Roser Font, ha manifestat: “La biblioteca de l’Estartit, una nova instal·lació, molt més àmplia i moderna, podrà donar resposta molt millor als nous reptes d’una societat vertiginosament canviant”, i hi ha afegit: “El nou equipament ens permetrà garantir l’accés democràtic a la cultura i al coneixement, fomentant l’hàbit i el gust per la lectura a totes les edats i aportant a la població de l’Estartit una oferta integral d’informació, formació, cultura i lleure. Treballarem conjuntament amb l’EMD de l’Estartit perquè això sigui una realitat ben aviat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona