Administracions

Propostes per un Calonge més sostenible

Estudiants d’arquitectura exposaran al castell la seva visió de futur

Trenta-sis estudiants de segon curs del grau en estudis d’arquitectura de la Universitat de Girona exposaran al castell a partir de divendres divuit propostes per urbanitzar de manera sostenible Calonge i Sant Antoni. L’exposició és per a la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni, de la Universitat de Girona i el Departament d’Arquitectura i Enginyeria de la Construcció, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Els darrers mesos els alumnes s’han reunit amb representants de l’Ajuntament per valorar les necessitats urbanístiques de Calonge i Sant Antoni i la viabilitat i la sostenibilitat d’aquests projectes. Un cop exposats els treballs, el consistori decidirà els pròxims mesos quins es poden executar. Aquest és el primer cop que estudiants del grau d’arquitectura preparen propostes per desenvolupar territorialment Calonge i Sant Antoni. Sota el títol Imaginem Calonge i Sant Antoni: Propostes per a un creixement urbà sostenible, és el treball dut a terme per les divuit parelles de tres assignatures: representació arquitectònica, projectes i urbanística. Els professors Josep Maria Torra, Josep Carretera, Maria Pia Fontana, Alex Sibils i Manel Bosch han treballat conjuntament amb els estudiants amb l’objectiu que es puguin tenir en compte en un futur. Perquè els projectes s’ajustin a les necessitats i puguin arribar a ser viables, durant els darrers mesos representants de l’Ajuntament s’han reunit amb els universitaris per orientar-los i donar continuïtat a aquest treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona