Administracions

Blanes cobrirà el 2022 la pista esportiva de Mas Florit

Hi destina una partida de 333.000 euros ja consignada en les inversions d’enguany, i ara obre el projecte a aportacions de veïns i entitats esportives

També hi vol afavorir usos socials i culturals

L’Ajuntament de Blanes vol iniciar els treballs de cobertura de la pista esportiva del barri de Mas Florit l’any vinent, un cop sotmès l’avantprojecte inicial a suggeriments i propostes dels veïns. La idea inicial, presentada als veïns dimarts al vespre per l’alcalde, Àngel Canosa, amb els regidors Rosa Aladern i Pere Lopera, és bastir-hi una coberta de xapa corbada sustentada sobre pilars. L’obra era una de les inversions previstes per aquest any, amb un pressupost d’uns 333.000 euros.

D’aquesta manera, volen incrementar el potencial d’ús de la instal·lació, d’uns 1.100 metres quadrats, perquè, a més de la pràctica esportiva, es consolidi com a espai polivalent per a festes del barri o activitats culturals i socials.

Participació veïnal

L’actuació ha començat a caminar ara dins de la fase preliminar. L’acte, a la sala de plens, i amb presència dels altres grups municipals, va servir perquè els assistents plantegessin els primers dubtes i apreciacions. Però la intenció és recollir aportacions veïnals a través d’una urna al forn de pa Ferval, de dilluns a diumenge durant les pròximes setmanes. També es podran enviar suggeriments i comentaris al correu electrònic de l’àrea d’Esports .

Les aportacions definiran l’avantprojecte final previ a la contractació del projecte i les obres, amb vista a l’any vinent. Canosa va augurar que si tot va bé, les obres podrien estar en marxa abans de l’estiu de 2022.

El plantejament inicial del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes és que a la pista s’hi facin entrenaments diàriament les tardes de dilluns a divendres, i els dissabtes al matí. Els horaris, però, s’adaptaran a les necessitats reals.

LA XIFRA

333.000
euros
és el pressupost del projecte i obres de cobertura de la pista esportiva de Mas Florit, a Blanes.

Menys pressió i més rèdit a la ciutat esportiva

Respecte al vessant esportiu, amb l’obra es vol descongestionar la ciutat esportiva Blanes, un equipament que en tan sols una dècada ja ha quedat petit per la gran quantitat d’usos que suporta. Amb l’ampliació d’altres instal·lacions esportives municipals de proximitat, en condicions perquè les puguin utilitzar les entitats –com serà el cas de la pista de Mas Florit–, el consistori també pretén poder recuperar inversió amb més lloguers de la ciutat esportiva Blanes, sense perjudicar els clubs locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona