L'Agència Tributària posa dilluns en marxa la nova delegació de Sabadell

El nou edifici d'Hisenda al carrer Riego substitueix l'antiga seu del carrer Indústria

El nou edifici, de tres plantes i una més de subterrània per als arxius, la sala de serveis informàtics i els magatzems, es va començar a construir el 2007 i doblarà la superfície de les instal·lacions actuals. L'Agència Tributària havia plantejat a l'Ajuntament que la seu del carrer Indústria se'ls havia quedat petita, i el 2004 les dues administracions van signar un conveni per garantir la continuïtat d'Hisenda en un altre punt cèntric la ciutat.

Els treballs han durat prop de dos anys, amb un cost que supera els 3 milions d'euros. L'Ajuntament ha sufragat les obres i l'AEAT li pagarà un arrendament durant els pròxims 25 anys. L'estrena de la nova delegació es produirà dues setmanes abans de l'inici de la campanya de l'impost de la renda, i ahir a la tarda els treballadors que s'encarreguen del trasllat continuaven descarregant-hi fitxers i arxius. Des d'Hisenda, però, s'ha recordat als ciutadans que molts tràmits es poden fer per internet o telèfon.

Una obra promoguda per Vimusa

El consistori va situar l'equipament en un solar municipal del carrer Riego, a poques cantonades de la delegació vella, i en va encarregar el projecte d'obres a l'empresa municipal d'habitatge Vimusa. Al final, però, l'obra es va derivar cap a l'empresa filial mixta, SBD Creixent, que en va adjudicar la construcció a l'empresa sabadellenca Enterprises System Architec. L'arquitecte escollit per dissenyar l'edifici va ser Lluís Ruiz Cortina.

En les noves dependències, de 2.643 m², el gros de l'atenció al públic es farà a la planta baixa i en part del primer pis, mentre que al nivell superior s'hi concentraran els despatxos. A l'interior de l'illa s'ha construït un pati de 400 m² en una rasant inferior per obrir-hi finestres a la planta subterrània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona