Administracions

ADMINISTRACIONS

El pressupost de la Segarra creixerà un 4%

El ple del Consell Comarcal de la Segarra, celebrat avui a Massoteres, ha aprovat el pressupost previst per a l'exercici 2011, que puja a 11.141.000 euros. Això suposa un augment el 4% respecte l'exercici del 2010. El pressupost en inversions ascendeix prop d'un 9% respecte l'anterior. L'ens comarcal ho justifica per fer obres d'abastament d'aigües i la deixalleria de Guissona.

El president comarcal, Xavier Casoliva, ha dit que la poca variació dels comptes respecte el 2010 respon a la política de manteniment dels serveis i la voluntat que el ciutadà no pateixi cap increment dels costos. Segons ell, els pressupostos són “coherents i optimitzats” amb la crisi econòmica. Els comptes del 2011 s'han aprovat amb el vot favorable d'ERC, PSC i INSE, i l'abstenció de CiU i Plataforma per Catalunya.

Aigua per a 46 municipis

D'altra banda, el ple també ha aprovat la sol·licitud d'adhesió a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre- conjuntament amb els Consells comarcals de l'Urgell, la Conca de Barberà i els ajuntaments de Cervera, Tàrrega i Guissona- per la concessió d'abastament d'aigües del canal Segarra-Garrigues a 46 municipis. El cabal previst és de 11 hm3 i ha de solucionar els problemes d'abastament per a usos de boca dels municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona