Administracions

Situació crítica a Alcarràs, amb 9,3 milions de deute

L'actual govern d'ERC i PSC veu mala gestió de CiU durant l'anterior mandat

L'equip de govern d'Alcarràs, format per ERC i el PSC, va presentar ahir una auditoria externa dels comptes municipals que presenten una situació crítica amb un deute de 9,3 milions, amb una caiguda dels ingressos per habitant del 46,55% i de les inversions en un 52%, que augmenten l'endeutament per habitant en 355 euros.

L'Ajuntament d'Alcarràs paga a proveïdors a una mica més de sis mesos i l'endeutament és un recurs gairebé impossible, perquè se situa al 107% dels seus ingressos corrents, quan el límit fixat per l'Estat és del 75%.

Davant d'aquesta situació, que l'alcalde Miquel Serra (ERC) va presentar en assemblea als ciutadans, va prometre polítiques d'austeritat, una reestructuració de la plantilla municipal i l'optimització de recursos. Des del juny d'enguany, han reduït la despesa en 400.000 euros, segons Serra, gràcies a la disminució de salaris dels càrrecs polítics i a l'amortització de places laborals al mateix Ajuntament.

Segons Serra, la culpa d'aquesta difícil situació financera és de l'anterior equip de govern, de CiU, als quals va acusar d'una mala gestió, tot i que va descartar qualsevol irregularitat en els comptes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona