Administracions

alt penedès

Vilobí estrena llar d'infants i millora els accessos a la zona escolar

La consellera Irene Rigau presideix l'acte d'inauguració

L'alcalde reclama al govern català que contribueixi a mantenir la qualitat de vida del poble

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i l'alcalde de Vilobí del Penedès, Francesc Edo, van presidir ahir al migdia la inauguració de la nova llar d'infants Els Ocellets i la urbanització del tram de l'avinguda Generalitat que dóna accés a la zona escolar del municipi. La titular d'Ensenyament va celebrar que la construcció del nou equipament s'hagi pogut tirar endavant malgrat la difícil situació econòmica, però sobretot va elogiar la feina i el model pedagògic que s'imparteix al centre i que, al seu parer, el converteix en un referent per a tot el país. Rigau va tenir paraules d'agraïment per a l'equip d'educadores de la llar, encapçalat per la directora, Joana Gonzàlez, i es va mostrar convençuda que la vocació per un ensenyament de qualitat és “una de les bases que ajudarà el país a sortir de la crisi”.

L'alcalde de Vilobí, Francesc Edo, va destacar igualment la tasca “professional i il·lusionada” de l'equip educatiu del centre i l'aposta decidida del govern municipal per dotar el poble d'uns equipaments educatius moderns i preparats per poder oferir un ensenyament de qualitat. Edo va demanar el compromís públic de la consellera perquè el Govern de la Generalitat contribueixi a mantenir la qualitat de vida del poble. Prèviament als parlaments, la consellera Rigau i el director general d'Administració Local, Joan Cañada, van ser rebuts a l'edifici consistorial. Després es van traslladar a l'avinguda de la Generalitat, on van tallar la cinta inaugural de la urbanització del carrer i, finalment, van visitar la nova llar infantil. Entre 150 i 200 persones, la majoria veïns de Vilobí, a més d'autoritats locals de municipis veïns i de la comarca, van participar en l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona