Administracions

baix llobregat

Obliguen a retirar una teulada d'uralita a Cervelló

L'Ajuntament de Cervelló ha obligat l'empresa Tejas Cobert a retirar les plaques d'uralita de la teulada de la nau La Bòbila, part de la qual es va esfondrar el febrer passat. Aquest fet va crear alarma entre els veïns per les fibres d'amiant que contenen les plaques de fibrociment, ja que és un material que pot produir greus malalties respiratòries en les persones que estiguin exposades a la pols que genera l'amiant. Per aquest motiu, el consistori ha instat l'empresa propietària a enderrocar la nau i retirar el fibrociment. Tejas Cobert ha acceptat retirar les plaques, però demana tres mesos per fer els treballs perquè calen mesures de protecció especial pels treballadors i un pla especial de seguretat que ha d'aprovar el departament de Treball de la Generalitat i que triga un mes i mig en tramitar-se.

L'Ajuntament ha requerit també a l'empresa propietària de la nau Antiga Paperera a retirar la teulada de fibrociment. Aquesta nau està situada prop de l'escola Santa Maria, i el consistori es tem que, vist l'estat de la nau, la teulada pugui caure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.