tarragona

Els projectes del fons estatal d'inversió local al Camp i a les Terres de l'Ebre han generat sis mil llocs de treball directes

El govern espanyol calcula en 6.062 les persones ocupades en els projectes aprovats del fons estatal d'inversió local a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. El nombre de llocs de treball que s'han generat és un 136% superior al que es preveia inicialment, que, segons la totalitat dels projectes, se situava en 4.435 llocs de treball directes. L'ocupació, en el conjunt de l'Estat, és de 407.390 persones.

El Ministeri de Política Territorial ha transferit els fons a 168 municipis, per finançar 484 projectes amb càrrec al programa, dels 509 que hi ha aprovats. L'import és de 89,6 milions d'euros i correspon al 70% del pressupost d'adjudicació dels projectes i el 30% restant es lliurarà quan s'acabin. El ministeri ha aprovat els projectes de manera periòdica. Ahir va fer el lliurament del finançament de cinc projectes a Alcanar, de 691.513 euros; un al Masroig, de 65.043 euros; un a Salomó, de 51.831 euros, i un a Salou, de 48.562 euros. L'actualització de les dades del fons a escala estatal són de la transferència de 5.089 milions d'euros a 7.736 municipis i sis mancomunitats que impulsen 29.200 projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona