Administracions

'Rentrada escolar' pels elegits

Els elegits municipals i el personal dels ajuntaments podran seguir cursos de català a partir del 5 d'octubre

El SIOCCAT (Sindicat Intercomunal per la promoció de les llengües Occitanes i Catalanes) que reagrupa més d'un centenar dels municipis de Catalunya Nord té , entre les seves prioritats, el coneixement del català per part els elegits i dels empleats dels ajuntaments. Per segon any, els cursos de català destinats cap aquests personals tindran lloc a diversos punts de Catalunya Nord cada dimecres a partir del 5 d'octubre. Els horaris seran de 18h30 a 20h00, tot i que es puguin negociar en el marc de cada grup. Tindran lloc tot l'any escolar, exceptuant les vacances de Nadal, Pasqües i d'estiu.

Els set centres de formació s'han repartit en el territori i són actualment situats a Arles, Bolquera, Catllar, Estagell, El Voló, Sant Genís de Fontanes i Tuïr.

Les inscripcions es podran fer fins al 26 de setembre. Els cursos són gratuïts.

Aquesta formació ha començat a l'abril 2015 en el marc d'un acord entre el SIOCCAT i el CNFPT, organisme estatal que gestiona la funció pública territorial. El seu cost és assumit pel SIOCCAT.

D'altra banda, el SIOCCAT ha demanat als consells municipal membres de votar una deliberació a favor de l'apel.lació ' Occitania- País català' de la nova regió administrativa.

www.sioccat.com

04 68 95 23 23

coordination@sioccat.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia