Administracions

Territori

Serra deixa la Diputació pels “greuges indecents”

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, va viure ahir el seu últim ple com a diputat d'ERC a la Diputació de Lleida. Ja havia anunciat al final del ple de novembre que dimitiria perquè no estava d'acord amb l'abstenció del seu grup en la votació dels pressupostos del 2017 de la corporació. Serra considerava que ERC hauria d'haver votat no als comptes. Ahir va explicar que ha pres aquesta decisió per “coherència” i “responsabilitat” perquè, tot i acatar la decisió d'abstenció del seu partit, considera que existeixen “uns greuges comparatius tan indecents com veure que hi ha pobles que reben en un any 900 euros per habitant i d'altres, cap” en la redistribució de recursos entre els municipis. El president de la Diputació, Joan Reñé, va dir que respectava la seva decisió però que no la compartia, ja que segons ell la redistribució de recursos tenint en compte les necessitats municipals és l'adequada i “mai cap ajuntament no ha qüestionat” aquest sistema. Serra va demanar torn de paraula per fer una contrarèplica, però Reñé li ho va denegar perquè va considerar que no calia fer un debat de la seva decisió. Serra va abandonar la seva cadira i no va seguir la resta de la sessió ordinària.

Representants de C's, el PP, UA, PSC, ERC i el PDeCAT van agrair la feina a Serra i li van desitjar sort. Només el diputat de la CUP no va intervenir-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia