Infraestructures i serveis

aeroports

afectacions per la boira

La boira obliga a desviar sis vols amb destinació a Lleida

És el cinquè cop aquest hivern que la mala visibilitat afecta l'aeroport d'Alguaire

Fins a sis vols de la companyia Neilson procedents de les illes Britàniques i amb destinació a l'aeroport de Lleida-Alguaire es van haver de desviar cap a Reus ahir al matí a causa de la boira que ha tornat a afectar les terres lleidatanes en les primeres hores d'aquest cap de setmana. Els passatgers dels sis vols afectats eren en la seva majoria esquiadors britànics que venien a passar unes jornades al Pirineu de Lleida. En concret s'han desviat per la mala visibilitat tres vols procedents de Londres, dos de Manchester i un de Birmingham.

Amb el pas de les hores, la boira es va anar dissipant i les pistes de l'aeroport lleidatà van tornar a ser operatives i la resta de vols programats es van poder realitzar amb normalitat.

Accepten el contratemps

La boira ha afectat el dispositiu de l'aeroport de Lleida-Alguaire en cinc ocasions aquest hivern. El primer episodi es va viure el 21 de desembre, i es va repetir el 28 del mateix mes i els dies 2 i 8 de gener. Pel que fa a l'operador britànic Neilson, que aterra a Alguaire cada setmana des del 15 de gener, el responsable de l'empresa al territori, Lain Archer, va assegurar fa unes setmanes a l'Agència Catalana de Notícies que es mostren satisfets amb la vinculació amb l'aeroport lleidatà i amb les mesures que es prenen quan hi ha mala visibilitat a la pista. Neilson porta cada setmana centenars de turistes britànics atrets pels esports de neu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia