Medi ambient

ALT CAMP

Acord per impulsar accions ambientals

El Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Universitat Rovira i Virgili (URV) i les empreses Europastry, Kellog Manufacturing España, Valls Química, Centre de Gestió Mediambiental, SCA Hygiene Products i Gomà-Camps han firmat un conveni per promoure activitats d'educació ambiental a la comarca. L'objectiu de la iniciativa és impulsar activitats de sensibilització i d'educació ambiental, tant en un vessant tècnic i d'informació pública com d'educació escolar. Les activitats, les porta a terme l'equip d'Apqua de la URV, amb el suport de les entitats i empreses participants.

Per a aquest curs escolar 2016/17, les activitats previstes són el subministrament de material experimental a diversos centres educatius, el seguiment, el suport i la formació de professorat que hi estigui interessat, la realització de tallers d'activitats experimentals i les visites d'escolars a la planta de SCA Hygiene Products SL, a Puigpelat. En total, hi participaran més de 250 alumnes de fins a vuit centres educatius.

La col·laboració és oberta a noves adhesions d'empreses per desenvolupar activitats que es portaran a terme durant el curs escolar als centres educatius, com ara tallers d'activitats experimentals, formació del professorat, subministrament de material experimental i la realització per part dels escolars de visites amb contingut pràctic a les empreses col·laboradores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona