Medi ambient

Molins de Rei implanta millores a la deixalleria

L’Ajuntament adjudica el nou contracte per 250.000 euros

Els canvis engloben instal·lacions i programes

La deixalleria de Molins de Rei disposa de noves eines per facilitar la recuperació de residus i millores en l’accés i la seguretat dels usuaris i els treballadors. Així ho destaca l’Ajuntament arran de l’entrada d’un nou gestor, ja que el consistori ha adjudicat per 250.000 euros un nou contracte de gestió per als pròxims tres anys.

Les novetats més destacades es refereixen a la implantació d’una nova aplicació informàtica per promoure la reutilització, així com un programa de reutilització de voluminosos i residus d’aparells elèctrics i electrònics. S’ha millorat la senyalització de la zona de càrrega i descàrrega dels camions, la seguretat als molls de càrrega, la senyalització general i la tanca exterior. També diferents zones d’emmagatzematge, com la dels matalassos i els pneumàtics. També s’ha instal·lat un nou elevador elèctric de segona mà per facilitar les tasques de gestió interna i s’han substituït prestatgeries i contenidors. Les millores es completen amb campanyes informatives.

Servitransfer substitueix Solidança Treball Empresa d’Inserció, que va prestar el servei entre l’octubre del 2011 i el juny del 2017. Segons el consistori, els resultats de la gestió de Solidança van ser molt positius, amb 1.225 nous usuaris i l’augment d’entrades a la deixalleria, de la recollida de residus voluminosos a domicili i la selectiva de piles als comerços. Cada any, dos treballadors en risc d’exclusió social, la meitat de la plantilla, s’han integrat al mercat laboral. Ara es contractaran dos aturats a jornada completa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona