Unes 300 escoles gironines tancades i 263 rutes de transport suspeses

Unes 300 escoles de les comarques gironines no han obert avui les portes com a conseqüència de la forta nevada de dilluns i perquè a moltes zones no hi havia llum ni calefacció i 263 rutes de transport escolar s'han suspès. En total, uns 80.000 alumnes s'han quedat sense classes.

Segons dades facilitades pel Departament d'Educació, avui hi havia tancades unes 300 escoles a la demarcació, del total de 360 que hi ha. Del conjunt de 108.000 alumnes, uns 80.000 s'han quedat sense classes.

Pel que fa al transport escolar, el Departament d'Educació ha informat que s'han deixat de fer 48 rutes a la comarca de l'Alt Empordà, amb 2.393 alumnes afectats. Al Baix Empordà, el transport escolar no s'ha pogut dur a terme en 42 rutes, amb 1.367 alumnes afectats. A la Cerdanya, vuit rutes, amb 296 alumnes sense poder ser transportats. A la Garrotxa, 60 rutes, amb 1.570 alumnes afectats. Al Gironès, un total de 33 rutes, amb 2.589 alumnes sense transport. Al Pla de l'Estany, 5 rutes, amb 994 alumnes afectats. Al Ripollès, s'han deixat de fer 16 rutes, amb una suma de 635 alumnes sense transport; i a la Selva, 51 rutes, amb 2.300 alumnes sense transport.

El transport escolar es tornarà a portar a terme demà a la majoria de poblacions, segons es va informar des dels consells comarcals. A l'Alt Empordà s'han suspès per demà set rutes de transport, bàsicament de les poblacions situades entres Pont de Molins a la Jonquera. A la Universitat de Girona també es van suspendre ahir les classes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona