Tres mil persones continuen sense llum a Caldes, i Vilobí i Riudellots tenen molta gent a les fosques

Els alcaldes critiquen que ningú els diu res i que estan abandonats

L'alcalde de Caldes, Joan Colomer (PIC), denunciava ahir que només els havien portat dos generadors, i que la meitat de la població (unes tres mil persones) estava encara a les fosques. Colomer va assenyalar que hi havia llum a parts del nucli, de Can Solà I i del Llac del Cigne, però que, per exemple, al Tourist Club, on el dia abans hi havia llum, havia marxat. L'alcalde de Caldes també lamenta que «ningú» no els explica quins «criteris» se segueixen a l'hora d'instal·lar generadors o de reparar línies elèctriques.

Si a Caldes la situació va millorar ahir només una mica, a Riudellots i a Vilobí gairebé no va millorar gens. En el primer cas, només es va resoldre el problema en algun nucli disseminat, però una part del poble i del polígon continuava igual que dijous, sense llum, va explicar l'alcaldessa, Montserrat Roura (CiU). A Vilobí, a Can Tarré i a Can Bells continuen a les fosques, i l'alcaldessa, Olga Guillem (CiU), va denunciar que estaven «totalment abandonats».

Lloret i Tossa, millor

La meitat de Lloret ja va recuperar la llum durant el dia d'ahir gràcies a la reconstrucció provisional de les línies trinxades, i s'espera que avui gairebé el 100% de la població tingui electricitat. A Tossa la situació no és tan bona, ja que s'ha de funcionar amb generadors i només donen servei al 60% de la població. A les urbanitzacions, on viuen centenars de persones, no hi ha cap generador i continuen sense electricitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona