Medi ambient

Millora tèrmica a L’Aulet, a Celrà

Aquesta actuació a l’escola ha tingut un cost de 70.127 euros

La Diputació ha sufragat part del pressupost

L’Ajuntament de Celrà ha portat a terme unes obres a l’escola L’Aulet per millorar l’aïllament tèrmic de l’edifici. Aquesta actuació ha tingut un cost total de 70.127,21 euros (IVA inclòs). L’import s’ha finançat en part amb una subvenció de la Diputació de Girona de 15.000 euros, dins la campanya Del pla a l’acció. Segons s’ha informat des del consistori, “es tracta d’una iniciativa del Servei de Medi Ambient de la Diputació per finançar accions dels municipis destinades a millorar l’eficiència energètica i a reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle que hagin estat prèviament planificades en plans d’acció d’energia sostenible (PAES), plans d’acció d’energia sostenible i clima (PAESC) o plans d’acció locals per a la sostenibilitat (PALS)”.

L’Aulet és un dels dos col·legis d’educació infantil i primària que hi ha al municipi. Aquest any també s’ha realitzat un projecte per millorar la seguretat viària a l’entorn de l’escola. Una de les actuacions va ser la construcció d’una rotonda entre el carrer de Germans Sàbat i la carretera de Juià, que és la principal artèria viària que travessa pel mig del poble. En aquesta zona, també s’hi van eixamplar les voreres, en les quals hi ha trams en què s’ha fet una mica de rasant per facilitar la circulació de persones amb mobilitat reduïda o aquelles que portin cotxet. A banda d’això, s’ha allargat el recorregut del carril bici (ara hi ha més tros que transcorre pel nucli urbà, en paral·lel a les voreres), i el mes de febrer passat es va obrir a la circulació un nou vial que uneix el carrer de Germans Sàbat amb la carretera de Palamós, a l’altura de L’Aulet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona