Medi ambient

Reoberta la Ronda de Dalt de Barcelona a l’altura de Collserola després del tall per acumulació d’aigua a la calçada

TMB tanca alguns accessos a estacions de metro també per l’excés de pluja

La Ronda de Dalt de Barcelona s’ha reobert poc abans de les vuit del vespre d’aquest dimecres després d’una hora i mitja de tall a l’altura del túnel de Plaça Borràs en direcció al Nus de la Trinitat per acumulació d’aigua a la calçada, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Aquesta és una de les conseqüències de la jornada de pluja que està vivint Catalunya, especialment a la zona del litoral, que a la capital del país també ha obligat TMB a tancar alguns accessos a estacions de metro igualment per l’excés de pluja.

Des de l’Ajuntament s’indica que, a la Ronda de Dalt, els Bombers han netejat els embornals i han buidat l’aigua acumulada per poder restablir el trànsit.

D’altra banda, Barcelona Cicle de l’Aigua també ha activat dues brigades per reforçar la retirada de fulles dels embornals, afegeixen des de l’Ajuntament. El consistori preveu que l’episodi de pluja minvi i no calgui activar el pla d’insuficiència drenant. De moment el que es manté és el d’alerta per mal estat de la mar.

Pel que fa a les estacions de metro, durant l’episodi de pluja ha calgut tancar l’accés a Plaça Lesseps d’aquesta estació de la línia 3, i l’accés Escorial de l’estació Joanic de l’L4. A l’L2, durant una estona els trens no s’han aturat a l’estació Sant Roc, en direcció Badalona - Pompeu Fabra, ni a l’estació Tetuan. A l’L1 s’han tancat els accessos Exposició / Paral·lel i Exposició / Gran Via de l’estació Espanya i l’accés Villarroel - Sepúlveda de l’estació Urgell.

D’altra banda, Protecció Civil ha informat que el cabal del riu La Tordera ha assolit el nivell d’alerta, entre la capçalera i Sant Celoni. I que hi ha manca de subministrament elèctric derivat de les precipitacions que afecta 1.086 abonats a Igualada. Al llarg de la tarda també hi ha hagut problemes de subministrament elèctric a Cunit i Cubelles, amb més de 3.000 abonats afectats.

Més enllà d’això, des dels Bombers de la Generalitat s’informa que al llarg del dia s’han atès una cinquantena de serveis repartits per tot el territori, amb més incidència a les comarques barcelonines, sobretot al Vallès i al Baix Llobregat, per acumulacions d’aigua, inundacions de baixos i caiguda d’objectes a la via. Subratllen, però, que no hi ha hagut cap servei destacat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona