Medi ambient

Altea estalviarà en energia elèctrica

En el centre de la ciutat s'han canviat 98 lluminàries en l'avinguda Jaume I i contornada, per unes altres de noves que tenen com a principal característica l'estalvi energètic i menys contaminació lumínica. Els canvis formen part del Pla E dos, i han tingut un pressupost de 106.000 euros.

L'Alcalde d'Altea, Andrés Ripoll, ha visitat el carrer Garganes, cantó a l'avinguda Jaume I, on s'estaven instal·lant les últimes lluminàries i ha manifestat que aquest projecte, forma part dels quatre, que gràcies al Pla E, es posen en marxa a Altea i que tenen com a característica fonamental l'estalvi d'energia. Es tracta, d'aprofitar al màxim la llum natural, i estalviar en la factura que paga l'Ajuntament a l'instal·lar llums de baix consum.

El canvi de lluminàries s'ha efectuat en els principals carrers del centre urbà: avinguda Jaume I, Costa Blanca, Mare Nostrum, Convent, Doctor Quiles, Zubeldía, Garganes i Plaça José María Planelles.

Una altra de les actuacions ha sigut la instal·lació de projectors en els portals de l'avinguda, en la zona de vianants, que permetran disposar d'una millor il·luminació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia