Medi ambient

Nova campanya de recollida d'oli domèstic a Altea

El Regidor de Medi Ambient, ha informat de l'inici d'una nova campanya d'arreplegada d'oli usat en el municipi. La iniciativa tindrà lloc els dimarts 19 i 26 d'octubre en l'entrada del mercat de la fruita en el carrer Filharmònica.

L'objectiu d'aquesta nova campanya és el de conscienciar els ciutadans de la importància que té per a la protecció del medi ambient el fet de reciclar l'oli per us domèstic. Els participants, que hauran d'arreplegar en botelles de plàstic l'oli inservible i entregar-lo en el lloc disposat a l'entrada del mercat, rebran com a regal algun tipus de detergent que es confecciona amb la matèria resultant del proces de reciclatge.

A més dels dos dies assenyalats, a Altea hi ha vint contenidors on es pot dipositar tot l'oli domèstic usat. De fet, en els últims dos anys s'han reciclat més de 50 tones a tot Altea, el que suposa uns dos litres de mitja per ciutadà. Esta quantitat arreplegada suposa un gran benefici per al medi ambient, ja que evita, entre altres perjuís, l'embós de canonades, així com la depuració de les aigües. A més, l'oli usat és utilitzat per a la producció de biodièsel, sabons i detergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona