Emergències rep 172 trucades durant la prova de sirenes del Plaseqcat

El telèfon d'emergències 112 va rebre durant el matí d'ahir 172 trucades procedents de veïns del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre alertats per la prova de sirenes del Pla d'emergència del sector químic de Catalunya (Plaseqcat) que va organitzar la Generalitat. Segons va explicar el director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, a la demarcació hi va haver el triple de trucades que a la resta de punts de Catalunya on es va realitzar el mateix exercici de simulacre. Mora ha entès que això indica que a Tarragona les sirenes s'han pogut escoltar a tot el territori, però ha reconegut que l'alerta veïnal també pot ser fruit de la falta d'informació prèvia.

Sirenes noves

Les 58 sirenes existents a 24 municipis de la demarcació tarragonina es van activar ahir correctament, tal com va informar el director de Protecció Civil, tot i que encara no s'han recollit tots els informes sobre la percepció que n'ha tingut la població. En l'exercici es van estrenar tres sirenes noves a Salou, Vilallonga del Camp i la Pobla de Mafumet, que incorporen una estació meteorològica. Durant l'any, se n'instal·laran 13 més, dues de les quals a Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona