Medi ambient

MEDI AMBIENT

Denuncien la Bisbal per un cas de gats abandonats

L'Associació Contra la Tortura i el Maltractament d'Animals (Actima) ha denunciat l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès “per no haver complert les obligacions sobre la recollida i el control d'animals abandonats”, un fet que hauria permès que un veí hagués matat, suposadament, gats abandonats mitjançant les mossegades del seu gos o posant-los goma d'enganxar als ulls i els narius. En la denúncia, l'associació assegura que el consistori “no recull ni controla els animals abandonats” i “això provoca conductes reprovables” contra aquests animals.

Ahir, l'alcalde de la Bisbal, Josep Puigibet, se sorprenia de la notícia i assegurava no haver rebut cap notificació sobre aquest tema. El batlle, a més, negava rotundament les acusacions i ho argumentava: “La recollida d'animals ens ha costat sis mil euros aquest any. Només la recollida temporal d'una gossa i els seus cadells i el trasllat a una gossera ens va costar mil tres-cents euros”. Josep Puigibet, un agent rural en excedència, creu que si s'haguessin maltractat gats ho sabria i recorda que el seu municipi ha ofert terrenys perquè s'hi faci una gossera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona