Medi ambient

medi ambient

Amplien fins al 15 de maig el període per poder caçar conills a l'Alt Camp

El Departament de Medi Ambient ha autoritzat excepcionalment aquesta mesura en vista del perjudici que podria provocar en la pagesia al territori

Fins al 15 de maig es podran caçar conills a l'Alt Camp i també en alguns municipis del Baix Penedès i del Tarragonès. El Departament de Medi Ambient ha autoritzat excepcionalment ampliar el període de caça (per a la caça menor la vigència acaba el primer diumenge de febrer), tal com havien sol·licitat les agrupacions de caçadors, que van argumentar com a raó de pes el perjudici que produeix a la pagesia d'aquest territori la sobrepoblació d'aquests animals. El permís expedit pel govern inclou alguns requisits que els caçadors hauran de complir. “Fins al 27 de febrer podrem caçar conills anant acompanyats de gossos, però a partir d'aquesta data ho haurem de fer amb fures perquè els experts consideren que els gossos podrien causar danys a un altre tipus de fauna com ara la perdiu”, explica Lluís Nadal, president de l'associació de caçadors d'Alió. Acabat aquest termini, els caçadors utilitzaran aquests rosegadors per fer fora del cau els conills i disparar-los amb arma de foc. A l'Alt Camp la pròrroga de caça inclou els municipis de Valls, Bràfim, Vilabella, Nulles, Alió, Puigpelat, el Pla de Santa Maria, Figuerola i Vila-rodona; al Baix Penedès, Banyeres, Llorenç, l'Arboç i Santa Oliva, i al Tarragonès, la Secuita i Perafort.

LA FRASE

Fins al 27 de febrer podrem caçar amb gossos. Després només ho podrem fer amb fures
Lluís Nadal
Associació Caçadors d'Alió


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona