Medi ambient

medi ambient

Emblanquinada a tota la vall de Camprodon

La vall de Camprodon va ser ahir la zona on es va evidenciar més la nevada que sobretot va afectar el vessant nord del Pirineu. A Setcases, Molló i Vilallonga de Ter, s'hi van acumular gruixos d'un centímetre –als punts més alts van arribar als 10 centímetres– i ja cap a Llanars i Camprodon, l'emblanquinada era més testimonial. A la tarda va sortir el sol i es va fondre una bona part de la neu. A la vall de Camprodon, l'enfarinada va ser testimonial i a la resta de municipis ripollesos, només hi van caure volves i, en alguns casos, es tractava de rufa. A Vallfogona, per exemple, no hi va nevar tor i estar a més alçada que Ripoll, on sí que van caure quatre volves. No es van registrar problemes. Només calia utilitzar cadenes per pujar a Vallter.

Pujada de temperatures

La neu no va arribar a les cotes baixes que s'havia alertat, i no va passar més enllà de quatre flocs puntuals, com ara a la ciutat de Girona. D'altra banda, ahir ja es va fer palès l'augment de la temperatura, sobretot de les mínimes, que no van baixar tant com el cap de setmana. Les previsions són que aquesta tendència es mantingui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona