Medi ambient

Sanitat manté l'alerta per temperatures a Morella, Xàtiva i Ontinyent

En aquestes zones el termòmetre superarà els 40 graus i s'aconsella l'ingesta de líquids i usar roba clara

la conselleria de Sanitat ha anunciat que es manté l'alerta a les zones de Xàtiva i Ontinyent durant les jornades de hui dimarts i demà dimecres 27 de juny i s'ha decretat en la zona de Morella en semblants característiques.

L'alerta de temperatures arriba al nivell més alt, el nivell taronja i és per això aquesta declaració d'emergència ja que es preveu que algunes localitats que les temperatures sobrepassen els 40 graus.

Tot i que aquesta situació no s'hi correspon amb cap onada de calor, la conselleria consider convenient informar les institucions, professionals i el conjunt de la població valenciana, perquè es reforcen les actuacions preventives ja que l'exposició al sol pot ocasionar complicacions en la capacitat termoreguladora del cos humà.

Alerta per zones

Redacció

El nivell taronja decretat per la conselleria ha estat decretat en tres zones concretes. La zona 1 correspon als municipis de Cinctorres, Forcall, Herbes, La Mata, Morella, Olocau del Rey, Palanques, Tolodella, Villores i Zorita del Maestrat.

La zona 17 abraça les localitats d'Alcàntera de Xuquer, Alcúdia de Crespins, Antella, Barxeta, Bellús, Beneixida, Canals, Càrcer, Cerdà, Cotes, Estubeny, Gavarda, Genovés, l'Ènova, la Granja de la Costera, la Pobla Llarga, Lloc Nou del Fenollet, la Llosa de Ranes, Manuel, Novetlè, Rafelguaraf, Rotglà i Corbera, Sallent, Senyera, Torrella, Vallés, Castelló d ela Ribera i Xàtiva.

La zona 18 comprén les poblacions d'Atzeneta d'Albaida, Alcocer de Planes, Agullent, Aielo de Malferit, Aielo de Rugat, Albaida, Alfarrasí, Almudaina, Alqueria d´Asnar, Bèlgida, Beniarrés, Beniatjar, Benicolet, Benigànim, Benillup, Benimarfull, Benisoda, Benisuera, Bufalí, Carrícola, Castelló de Rugat, Cocentaina, El Palomar, Gaianes, Guadaséquies, l'Orxa, la Pobla del Duc Llutxent, Moixent, Montaverner, Montesa, Montixelvo, Muro del Comtat, l'Olleria, Ontinyent, Otos, Pinet, Planes, Quatretonda, Ràfol de Salem, Salem, Sempere, Terrateig i Vallada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona