Medi ambient

Governació manté hui l'alerta per risc d'incendis

Les comarques afectades són les de l'interior d ela demarcació de València i el nord de les d'Alacant

La conselleria de Governació, ha fet públic mitjançant el Centre de Coordinació d'Emergències del País Valencià, el manteniment del nivell 3 d'emergència per risc màxim d'incendis forestals, a l'interior de la demarcació de València i al nord de la d'Alacant, degut a les altes temperatures que es podrien arribar durant la jornada de hui i que podrien arribar a unes màximes de 39 graus centígrades.

Concretament, les comarques en emergència de nivell 3, són les dels Serrans, Racó d'Ademús, la Plana d'Utiel-Requena, Camp de Túria, la Foia de Bunyol, la Vall de Cofrents, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Costera, la Safor i la Vall d'Albaida, en la demarcació de València i la Marina Alta, el Comtat, l'Alcoià, el Vinalopó Mitjà i l'Alt Vinalopó en la demarcació d'Alacant.

Amb aquestes, el Centre de Coordinació i la conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana, fan una crida a la prudència ciutadana per tal d'evitar possibles incendis forestals.

Nit caribenya

El País Valencià ha registrat una vegada més i durant la passada nit, unes temperatures mínimes situades entre els 17 i els 24 graus. Entre les més altes, hi ha la ciutat de València amb un mínim de 24 graus, a l'igual que Castelló de la Plana i Polinyà del Xúquer.

Respecte dels ambients més frescos, Utiel ha enregistrat la més baixa amb 17 graus, juntament amb el Pinós, que ha aconseguit una xifra de 18 graus centígrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.