Medi ambient

MEDI AMBIENT

Santi Vila confirma el fre a la incineradora de Forallac

El conseller ho va explicar al Parlament en resposta al diputat d'ICV Marc Vidal

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va confirmar ahir al Parlament que s'havia arxivat fa dos mesos el projecte presentat per l'empresa Biogàs de la Ribera segons el qual s'havia de construir una incineradora a Forallac, tal com havia explicat ja al març la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Ferran, a les entitats ecologistes que s'oposen a la planta de tractament de residus al territori.

Segons ACN, l'empresa va tramitar la llicència ambiental a través de l'Ajuntament però per la tipologia i el volum del projecte havia de ser el Departament de Territori i Sostenibilitat qui donés l'autorització ambiental. Fonts del departament van explicar que es van fer dos requeriments a l'empresa, que no va contestar. Aquesta incineradora es volia fer en paral·lel a la construcció de la planta de residus que Servitransfer projecta. Les explicacions del conseller van arribar en resposta al diputat d'ICV Marc Vidal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.