Medi ambient

Els veïns de Cabanes denuncien la brutícia dels carrers del poble

Units pel poble - Compromís replega queixes veïnals de totes les parts del terme municipal

El grup d'Units pel Poble - Compromís per Cabanes, està replegant contínuament queixes de veïns de tot el terme municipal que es queixen de la falta de coordinació que l'equip de govern municipal dels peons municipals de neteja, que comporta que hi haja carrers del nucli urbà o de les pedanies de la Ribera, que estiguen mesos sense ser netejats.

Si fa pocs es denunciava la brutícia acumulada en el poblat mariner de Torre de la Sal, o en el barri de l'Estació, ara les queixes vénen també des de dins del poble.

Han estat diversos veïns els que s'han queixat que es tracten les brosses de les voreres i espais on creixen en vies urbanes amb herbicides, que són tirats just en horari en el qual els xiquets acudeixen o ixen de l'escola, amb el risc que això comporta de poder tocar les herbes o inhalar els vapors.

Altres de les queixes són que hi ha carrers on perfectament els operaris poden estar mesos sense passar, acumulant-se brutícies de tot tipus, i aquest abandonament es fa més evident espais oberts i places, com és el cas de la plaça Tinença de Miravet, on a part de gronxadors trencats i per reparar des de fa mesos, s'acumulen excrements de gos, o restes vegetals que solten els arbres, fent més de dos mesos que ningú ho agrana, a pesar de ser una zona freqüentada per criatures.

Els veïns ha manifestat les queixes dirigides a la falta d'una coordinació i control de la tasca dels treballadors per part del regidors, que estan cobrant de l'ajuntament per en teoria governar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona