L'oficina del projecte Castor a Vinaròs rep sobretot consultes per trobar feina

L'oficina que l'empresa Escal UGS va obrir el mes de març passat al port de Vinaròs per informar els ciutadans sobre el projecte Castor ja ha rebut més de 1.600 visites, segons van confirmar a El Punt fonts de l'empresa. El 70% d'aquestes visites ha estat de persones interessades a trobar feina que han deixat el seu currículum o que han ofert els serveis de la seua empresa a Escal UGS per quan es comencen a construir la plataforma marina i la planta terrestre de tractament de gas, o per quan el dipòsit submarí que han d'instal·lar davant les costes d'Alcanar i Vinaròs ja estiga en funcionament. El major nombre de visites a l'oficina, més del 80%, són de veïns de Vinaròs, encara que cal destacar les visites de veïns d'altres pobles de la comarca del Baix Maestrat i del Montsià. Destaca Benicarló, amb el 8,5%, i el segueix Ulldecona, amb el 2% de visites. Les previsions de l'empresa són que les obres comencen la primavera del 2010.

D'altra banda, el grup d'Esquerra Unida tant a les Corts Valencianes com al Congrés ha presentat noves preguntes sobre el polèmic projecte. Els ecosocialistes asseguren que aquest projecte podria vulnerar la llei de costes, ja que aquesta llei diu que només es pot autoritzar la instal·lació d'alguna activitat en una zona de domini públic marítim si no hi ha cap altra ubicació possible, i que un magatzem de gas pot fer-se a terra ferma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona