Medi ambient

Es presenta en públic a Ontinyent la cooperativa elèctrica “Seneo”

La periodista Xelo Miralles va estar nomenada sòcia d'honor d'aquest projecte

La cooperativa elèctrica d'Ontinyent i la Vall d'Albaida SENEO es va presentar ahir divendres 17 de gener oficialment en societat, amb un acte multitudinari al Centre Cultural Caixa Ontinyent, en el qual van estar presents els alcaldes i regidors de diverses localitats de la Vall d'Albaida, entre elles Ontinyent, i representants de les cooperatives elèctriques valencianes d'Algímia, Catral, Crevillent, Museros, Biar, Albatera i de les cooperatives elèctriques madrilenyes del Pozo del Tio Raimundo i Perales de Tajuña, totes elles fundadores de l'Associació de Cooperatives de Consum i Entitats del Sector Elèctric (ACCESE).

De fet SENEO adquireix l'energia verda per als seus associats a través d'ACCESE. El sots-president d'aquesta entitat, Manolo Pérez, que a més és el Director General del grup ENERCOOP-Cooperativa Eléctrica Benéfica San Francisco de Asís de Crevillent, ha volgut destacar en la seua intervenció en l'acte, el valor de l'economia social aplicada al subministrament de l'electricitat.

A l'acte de presentació també va participar la periodista Xelo Miralles, qui va estar nomenada per SENEO com a sòcia d'honor. Segons s'ha explicat des de la cooperativa, perquè una persona puga estar sensibilitzat per les temàtiques mediambientals és fonamental que tinga accés a informació. Una font d'informació mediambiental fonamental ha estat durant molts anys el programa “Medi Ambient” de Punt 2, conduït per la coneguda Xelo Miralles.

Primera oficina

Prèviament a l'acte oficial de presentació, a les 19 hores, es va fer un xicotet acte d'inauguració de la primera oficina d'atenció al públic de SENEO, ubicada a la plaça Major, 8 d'Ontinyent. El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ontiyent, Fran Quesada, la periodista Xelo Miralles, i el president de SENEO, Gonzalo Bas, van estar els encarregats de tallar la cinta inaugural d'aquestes dependències que s'obriran al públic el proper dilluns dia 20 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona